Vill du bli vår nästa projektledare för e-handelsprojekt?

OBS! Hittelön på 20.000 kr utgår till den som tipsar om kandidat som vi senare anställer! 

Caupo växer och vi behöver nu förstärka organisationen med en erfaren projektledare. Du kommer ansvara för att leda och övervaka leveranser av spännande e-handelsprojekt till välkända kunder inom alla olika branscher.

Du har förmåga att leda projekt på ett effektivt och strukturerat sätt så att målen nås inom beräknad tid, budget och kvalitet. Du har arbetat minst tre år som projektledare och har erfarenhet av e-handelsprojekt och en stor förståelse för teknik. Du har en god analytisk förmåga och sinne för problemlösning. Dina nyckeluppgifter är att planera, organisera, fördela, styra, leda och följa upp projekten samt informera utåt och inåt i projekten. Du kommer således att vara projektägaren.

Vem är du?

Du är en erfaren och driven projektledare som är bra på att strukturera projekt och har ett starkt helhetsperspektiv. Du är en skicklig ledare och kan kommunicera övertygande med både medarbetare, projektgrupper och kunder.

Du har erfarenhet från e-handel, förstår systemutveckling och du kan själv genomföra kravarbete (du behöver dock inte själv kunna programmera). Konsulterfarenhet är också meriterande.

Det är viktigt att du kan förstå alla delar i ett e-handelsprojekt för att kunna ställa rätt frågor till kunden utan att alltid behöva involvera utvecklingsteamet. Du är affärsmässig och ska kunna analysera, planera, driva och följa upp projekt och med kravställning både internt och externt, ansvara för implementation av e-handelsprojekt med olika former av integrationer.

Vi tror att du:

– Har minst 3 års erfarenhet som projektledare

– Har erfarenhet av att arbeta agilt med Scrum och/eller enligt traditionella metodiker

– Erfarenhet av Jira

– Har erfarenhet av att ta fram och följa upp projektbudgetar

– Certifiering inom projektledning eller liknande är meriterande

– Du har relevant högskole- och eller universitetsutbildning eller motsvarande

 

Vi erbjuder:

– Möjlighet till utbildningar och certifieringar

– Attraktiv tjänstepension och sjukförsäkring

– Passionerade kollegor som hjälper varandra, och har det roligt ihop

– Ett flexibelt arbete som du i hög grad själv har ansvaret för och kan styra

 OCH VI DÅ, VEM ÄR VI?

Jo, sedan starten 2002 arbetar vi med e-handel i hela kedjan, från rådgivning till utveckling och förvaltning. Vi är ett tajt, dynamiskt team med korta beslutsvägar där du är med och bidrar och kan påverka arbetet i hög grad. Som anställd hos oss kommer du att känna att det du gör om dagarna är viktigt – för dig, för kollegorna, för företaget och för våra kunder. Och, just det, vi erbjuder såklart både bra tjänstepension, sjukförsäkring och friskvårdsbidrag.

Ps. Glömde: vi har träning på arbetstid också!

OM FÖRETAGET

Vi levererar smart e-handel med Magento

Caupo har levererat ett stort antal affärskritiska lösningar åt e-handels- och retailföretag i över 10 år. Vår samlade kompetens ligger i framkant när det gäller effektiva lösningar för digital affärsutveckling. Caupo är inte begränsat till något system eller metod men har spetskompetens och levererar det mesta när det gäller Magento och Pimcore. Vi har även bred erfarenhet av integration av affärssystem som exempelvis SAP, M3, Specter eller Garp. För en optimal produkt och informationshantering jobbar vi med PIM, DAM och CRM för att förse kunderna med rätt och uppdaterad information i alla kanaler såsom sälj, marknad och produktionskanalerna. Vi arbetar med Inriver, Pimcore, C4 Contexture och Akeneo

Tjänsten: Heltid, tillsvidare. Tillträde: snarast

Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta Martin Wainult, martin@caupo.se eller på 0707 833161

Ansökan tas endast emot via mail och mejlas in till: jobs@caupo.se

Caupos mission är att säkerställa att det verkliga kundbehovet är identifierat och tillgodosett, bortom tekniska plattformar. Det är det som skapar affärsnytta. Vår affärsidé är att leverera e-handel anpassad för varje enskild verksamhet, med de funktioner som krävs för hög effektivitet i alla kanaler. Vi ger ditt företag möjlighet att växa i den digitala världen.

Våra tjänster

U

E-handelsrådgivning

Oavsett om du ska starta en helt ny e-handel eller uppgradera den gamla så kan det kännas som ett bökigt projekt. Vi på Caupo hjälper dig rätt och hittar smarta lösningar för dina behov.

Implementering

Vi hjälper dig med en förstudie (kravspecifikation och beskrivning). Därefter bygger och utvecklar vi din e-handel och andra integrationer samt ansvarar vi för drift underhåll och support.

R

Utbildning

Vi utbildar dig och din personal i hur ni använder er e-handel på bästa sätt. Vi genomför utbildningar i Magento och Pimcore. Vi skräddarsyr även utbildningen efter dina behov.