OBEROENDE EXPERTER PÅ E-HANDEL

Rådgiving och strategi

Oavsett om du ska starta en helt ny e-handel eller uppgradera den gamla så kan det kännas som ett bökigt projekt, som kommer att ta tid. Vi på Caupo hjälper dig rätt och hittar smarta lösningar för dina behov. 

Vi har ingen färdig lösning – men vi har stora öron

Berätta för oss om ditt företags behov. Vi lyssnar, identifierar utmaningar och skräddar-syr sedan ett lösningsorienterat förslag baserat på vad vi tillsammans kommer fram till (se vår handlingsplan nedan). Vi försöker inte pressa in dina behov i en färdig lösning – nej, vi anpassar ett erbjudande helt efter dina behov. Det kan vi göra eftersom vi är oberoende aktörer.

Vi jobbar för och med dig

Vi finns som din coach genom hela processen, från förstudier med fokus på return of investment (ROI) till implementering och uppföljning. Om vi lär känna dig och ditt företag kan vi göra ett bättre, mer träffsäkert och kreativare jobb – som leder till rätt affärslösning.

Eftersom vi på Caupo själva arbetat med B2B, och har hjälpt många andra företag, så vet vi vad som krävs för att bygga riktigt, riktigt bra e-handel. Vi lyssnar och förstår, ger råd och föreslår. Vi står alltid på din sida i förhandlingar, vid avtal och
med leverantörer.

Ja, det är komplext – men du kan luta dig tillbaka

Digitaliseringen förändrar affärsmodeller i stor omfattning med nya tjänster och förbättrade produkter. Vårt jobb är att avlasta dig i processen mot rätt lösning.
Med vår hjälp blir det helt enkelt lättare att nå en hållbar e-handelsstrategi.

– Vi skapar handlingsplanen tillsammans. Viktigast för oss är du berättar om dina behov och önskemål. Med dessa som grund kan vi rekommendera en smart strategi och en riktigt bra e-handelslösning för din verksamhet