OBEROENDE EXPERTER PÅ E-HANDEL

Implementering och förvaltning

För många är den digitala transformationen ett stort steg, men Caupos jobb är att göra ett knepigt och svårt ämne enkelt och begripligt för dig som är vår kund.

Vi förvandlar utmaningar till affärsmöjligheter

Vi ser till att du får de tekniska plattformar och lösningar som krävs för en framgångsrik e-handel, implementerar och följer upp arbetet fortlöpande, bland annat med hjälp av Business Intelligence. Med BI kan vi till exempel konverteringsoptimera så att dina besökare blir dina kunder.

E-handelsplattformen ska självklart vara användarvänlig.

Här är några exempel på funktioner:

  • Gränssnitt för fältsäljare och butikspersonal
  • Funktion som hjälper dina kunder att hitta rätt butik
  • Funktion där dina kunder ser lagersaldo i butik online
  • Funktion för att beställa online och hämta varan i butik
  • Analysverktyg för att följa kunden
  • Personliga sidor för kunder för historik och tracking

PIM – för optimal kundupplevelse och effektvinst

Jodå, det händer i de bästa av företag: produktdatan är utspridd över hela organisationen i olika system som Exelfiler, bildbanker och affärssystem – eller på någons hårddisk. Ett PIM-system (Product Information Management) samlar all produktinformation på ett enda ställe och ger dig full kontroll. Vi arbetar med PIMcore – det ledande integrerade Open Source-baserade PIM-systemet. Med PIM publiceras rätt information till rätt mottagare, i rätt kanal, vid rätt tidpunkt. För dig är det vinst.

Vi har de vassaste verktygen

Caupo är helt oberoende e-handelsstrateger som integrerar med och implementerar i olika affärssystem. Vi är inte begränsade till något system eller metod men har lång erfarenhet av Magento – en av världens ledande e-handelsplattformar, som ägs av Adobe Company. Vi har också arbetat länge och är strategisk partner med PIMcore.

För att lyckas är det nödvändigt att din verksamhets mål är SMART – specific, measurable, achievable, relevant and timely. Vi coachar dig rätt.

För att lyckas är det nödvändigt att din verksamhets mål är SMART – specific, measurable, achievable, relevant and timely. Vi coachar dig rätt.