OBEROENDE EXPERTER PÅ E-HANDEL

Utbildningar i Magento

Caupo har lång erfarenhet av utbildningar i Magento. Vi har dels schemalagda kurser i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg, där våra erfarna kursledare regelbundet håller utbildningar i olika nivåer av Magento. Vi tar också fram specialanpassade utbildningar för företag, där vi kan komma ut till er och hålla kursen, som är exakt framtagen efter era önskemål och behov.

Schemalagd utbildning

Vi hjälper dig öka kunskapen om hur du optimerar och arbetar mer effektivt med Magento. Vi arbetar praktiskt för att ni på ett enkelt sätt ska kunna se hela flödet i köpprocessen, från start till leverans och hur det kan optimeras på bästa sätt. Läs mer och boka en utbildning här. Självklart har varje deltagare möjlighet att påverka dagen med sina önskemål.

Boka utbildning här

Anpassade utbildningar

På en anpassad utbildning går vi in mer på djupet för vad just ert företag behöver. Efter att vi gjort en behovsanalys vet vi vad ni behöver och skräddarsyr utbildningen efter det. Därefter tar vi tillsammans med er fram datum, ordnar med lokal, hotell och måltider m.m. Utbildningen kan vi även hålla på ert kontor om så önskas. För information läs mer om anpassad utbildning.

Boka utbildning här

Distansutbildningar

Med dagens teknik finns även möjligheten att hålla utbildning på distans. Kontakta oss här så berättar vi mer.

Utlåtanden från kursdeltagare

”Vi är jättenöjda! Jag kom tillbaka från den 2 dagar långa kursen med värdefull kunskap, svar på osäkerheter och praktiska tips på förbättringar av vår e-handel. Kursen var flexibel och anpassades till de områden vi önskade. Jag är övertygad att det jag lärt mig på kursen kommer att leda till nöjdare kunder och ökad försäljning för oss. Ser fram emot att se resultatet.”

Andreas Grafström, Marknadsansvarig Servicevaruhuset.se

”Vi på Maria Nila är väldigt nöjda med valet av Caupo som partner gällande utbildning inom Magento. Caupo har varit väldigt hjälpsamma och utbildningen var väldigt bra anpassad till vår verksamhet och till våra förkunskaper av Magento.
Utbildningen var väldigt inspirerande då man fick en djupare insikt i e-handel och en bredare förståelse kring vad man som Magento-användare har för möjligheter i sin webbshop.
Under de två dagarna som var fick vi en genomgående och tydlig utbildning i Magento, något som verkligen kommer att underlätta företagets framtida arbete inom e-handel.”

Alexander Arnheim, Marketing Cordinator, Maria Nila

”Jag tycker er utbildning var informativ och ni var flexibla när det gäller vad som kan läras och skräddarsydde utbildningen efter behov. Det gav oss som företag bättre förståelse för Magento och vi kan sköta vår webshop bättre än tidigare. Vi fick även många bra tips angående hur man enkelt kan förbättra sin webshop och på så vis få betydligt fler kunder.”

John Milburn, Naty Babycare

”Bra anpassad kurs för vårt behov. Kursledaren hade mycket djupa kunskaper i ämnet och är bra på att förmedla dessa i upplägget av kursen och anpassa nivån efter deltagarna. Nöjd med kursen som helhet.”

Albert Sam