Utbildning:

Vi utbildar dig inom Magento

Behöver du utbildning inom Magento? Våra experter hjälper dig att få kontroll över plattformen.

Home 9 Utbildning

Utbildningar i Magento

Caupo har lång erfarenhet av utbildningar i Magento. Vi har dels schemalagda kurser i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg, där våra erfarna kursledare regelbundet håller utbildningar i olika nivåer av Magento.

Vi tar också fram specialanpassade utbildningar för företag, där vi kan komma ut till er och hålla kursen, som är exakt framtagen efter era önskemål och behov.

Vi hjälper dig öka kunskapen om hur du optimerar och arbetar mer effektivt med Magento. Vi arbetar praktiskt för att ni på ett enkelt sätt ska kunna se hela flödet i köpprocessen, från start till leverans och hur det kan optimeras på bästa sätt. Självklart har varje deltagare möjlighet att påverka dagen med sina önskemål.

Anpassade utbildningar

Utbildning är en av de viktigaste vägarna för att utveckla dig själv och därmed också det företag eller organisation som du arbetar för. Våra utbildningar ökar kunskapen och effiktiviteten i ditt arbete med Magento. För att kunna försäkra dig om ett bra utbildningsresultat följer våra utbildningar denna enkla mall:

Planering – som ett första steg gör vi en behovsanalys där vi tar reda på det specifika utbildningsbehovet. Detta för att kunna ta fram en utbildning med fokus på det organisationen behöver. Vi planerar också för när utbildningen ska genomföras, tar fram den lärare som är mest lämplig för utbildningsinsatsen samt ordnar med kurslokal, hotell, måltider, sidoevenemang etc, allt beroende på önskemål. Om så önskas åker vi också ut och genomför utbildningen på plats hos kunden.

Utbildning – vi levererar den beställda utbildningen som är anpassad med hänsyn till befintliga e-handel och organisation. Vi genomför olika typer av företagsanpassade utbildningar:
– Inspirationsföreläsningar
– Workshops
– Seminarier
– Långsiktig e-handelsstrategi

Utvärdering – vi utvärderar våra utbildningar dels som en service men också för att vi ska kunna utveckla vår kvalitet.

Distansutbildningar

Med dagens teknik finns även möjligheten att hålla utbildning på distans.

Referenser:

– Andreas Grafström, Marknadsansvarig Servicevaruhuset.se:

Vi är jättenöjda! Jag kom tillbaka från den 2 dagar långa kursen med värdefull kunskap, svar på osäkerheter och praktiska tips på förbättringar av vår e-handel. Kursen var flexibel och anpassades till de områden vi önskade. Jag är övertygad att det jag lärt mig på kursen kommer att leda till nöjdare kunder och ökad försäljning för oss. Ser fram emot att se resultatet.

Alexander Arnheim, Marketing Cordinator, Maria Nila:

”Vi på Maria Nila är väldigt nöjda med valet av Caupo som partner gällande utbildning inom Magento. Caupo har varit väldigt hjälpsamma och utbildningen var väldigt bra anpassad till vår verksamhet och till våra förkunskaper av Magento.

Utbildningen var väldigt inspirerande då man fick en djupare insikt i e-handel och en bredare förståelse kring vad man som Magento-användare har för möjligheter i sin webbshop.

Under de två dagarna som var fick vi en genomgående och tydlig utbildning i Magento, något som verkligen kommer att underlätta företagets framtida arbete inom e-handel.”

John Milburn, Naty Babycare:

”Jag tycker er utbildning var informativ och ni var flexibla när det gäller vad som kan läras och skräddarsydde utbildningen efter behov. Det gav oss som företag bättre förståelse för Magento och vi kan sköta vår webshop bättre än tidigare. Vi fick även många bra tips angående hur man enkelt kan förbättra sin webshop och på så vis få betydligt fler kunder.”

Albert Sam:

”Bra anpassad kurs för vårt behov. Kursledaren hade mycket djupa kunskaper i ämnet och är bra på att förmedla dessa i upplägget av kursen och anpassa nivån efter deltagarna. Nöjd med kursen som helhet.”

Be om en offert!

Vet du vad du är ute efter? Be om en offert så återkommer vi till dig inom kort.

Be om en offert!

Guide till Magento

Vill du veta mer om fördelar med magento och vilken affärsnytta det medför?

Ladda ner guide

Guide till Pimcore

Vill du veta mer om fördelar med Pimcore och vilken affärsnytta det medför?

Ladda ner guide

Prata mer om e-handel?

Kontakta vår specialist David för vägledning.

Telefonnummer: 0761750072
Mejl: david@caupo.se

Tidigare projekt

Magento 2

Helsingborgs stad - Effektivt system för stadens interna beställningar

Magento 2

Ruugs.se - Utmaningen: 5 språk och 50.000 kunder

Våra tjänster

U

E-handelsrådgivning

Oavsett om du ska starta en helt ny e-handel eller uppgradera den gamla så kan det kännas som ett bökigt projekt. Vi på Caupo hjälper dig rätt och hittar smarta lösningar för dina behov.

Implementering

Vi hjälper dig med en förstudie (kravspecifikation och beskrivning). Därefter bygger och utvecklar vi din e-handel och andra integrationer samt ansvarar vi för drift underhåll och support.

R

Utbildning

Vi utbildar dig och din personal i hur ni använder er e-handel på bästa sätt. Vi genomför utbildningar i Magento och Pimcore. Vi skräddarsyr även utbildningen efter dina behov.

Caupos mission är att säkerställa att det verkliga kundbehovet är identifierat och tillgodosett, bortom tekniska plattformar. Det är det som skapar affärsnytta. Vår affärsidé är att leverera e-handel anpassad för varje enskild verksamhet, med de funktioner som krävs för hög effektivitet i alla kanaler. Vi ger ditt företag möjlighet att växa i den digitala världen.

Urval av våra partners