Stenstromsstore.se – Från Informerande till en säljande sida

Home 9 Stenströms

”På sju månader har vi dubblat vår försäljning i jämförelse med motsvarande månader året innan. Idag tänker vi som en e-handlare på nätet, och som en detaljhandlare i butiken på Stortorget 12, Helsingborg,” säger Björn Anderberg, från Stenström Stores ägarfamilj. ”Vår webbutik var tidigare en förlängning av vår fysiska butik, men det vi fick lära oss var att tänka om. De två säljkanalerna kräver helt olika sätt att arbeta med marknadsföring och försäljning.”

Caupo har bland annat levererat följande åt Stenströms Store:

  • Kort- och fakturalösning
  • Optimerad snabbkassa
  • Koppling till Unifaun
  • Nyhetsbrev
  • Produktnyheter
  • Koppling till sociala medier
  • Flera språk och valutor

Stenströms Store har gått från att vara en informerande sida till en säljande sida:

– Jag var ny inför den digitala sfären och de möjligheter att optimera som fanns, berättar Björn. I det sammanhanget var det tryggt att arbeta med Caupo och ingen var gladare än jag. Man kan ställa frågor som kan kännas dumma och få bra, enkla och förståeliga svar, frågan till trots.

Caupo har även hjälpt oss med att göra hemsidan mer användarvänlig gentemot kunder. I den fysiska butiken har vi inställningen att ett köp av en skjorta får ta den tid det tar. Ett resonemang som inte överensstämmer med hur en kund agerar i den digitala kanalen där tiden är ytterst avgörande.

Webbutiken har hjälpt oss att sudda ut de geografiska begränsningar som en fysisk butik innebär. Idag läggs få ordrar på hemsidan från lokala köpare, men däremot har de internationella beställningarna ökat, säger Björn.

Caupos mission är att säkerställa att det verkliga kundbehovet är identifierat och tillgodosett, bortom tekniska plattformar. Det är det som skapar affärsnytta. Vår affärsidé är att leverera e-handel anpassad för varje enskild verksamhet, med de funktioner som krävs för hög effektivitet i alla kanaler. Vi ger ditt företag möjlighet att växa i den digitala världen.

Våra tjänster

U

E-handelsrådgivning

Oavsett om du ska starta en helt ny e-handel eller uppgradera den gamla så kan det kännas som ett bökigt projekt. Vi på Caupo hjälper dig rätt och hittar smarta lösningar för dina behov.

Implementering

Vi hjälper dig med en förstudie (kravspecifikation och beskrivning). Därefter bygger och utvecklar vi din e-handel och andra integrationer samt ansvarar vi för drift underhåll och support.

R

Utbildning

Vi utbildar dig och din personal i hur ni använder er e-handel på bästa sätt. Vi genomför utbildningar i Magento och Pimcore. Vi skräddarsyr även utbildningen efter dina behov.