fbpx

Ruugs.se

5 språk och 50.000 kunder

Ruugs grundades 2012 i Sverige och har på kort tid blivit en av Nordens ledande matt-butiker på nätet för både privatpersoner och företag. Ruugs når över 50.000 kunder och jobbar hela tiden för att utveckla butiken och kunna ge kunderna bästa möjliga köpupplevelse.

–  Det var flera år sedan som jag började samarbeta med Caupo, berättar Felix Berglund. Magento och Caupo valdes för att kunna växa och skräddarsy vår e-handel som vi ville. Förutom funktioner för att kunna måttbeställa heltäckningsmattor och varuprover är butiken översatt till 5 språk.

  • Kund: RUUGS / HTM Online AB
  • Industri: Försäljning av mattor och tillbehör online
  • Plattform: Magento 2

Största utmaningen: översätt till 5 språk

Contentor valdes för att vi satsade på flera länder. De verkade helt enkelt vara den bästa byrån för oss. Jag ville ha ett svenskt företag som var flexibla i hur de kunde hantera mina översättningar. Det har fungerat jättebra. Jag får snabba svar och det är enkelt att få svar på enstaka frågor kring någon översättning. Nu har de en modul till Magento som gör det supersmidigt att skicka in översättningarna.

– Caupo tog över ehandelsplattformen för Ruugs för några år sedan. Jag ville ha en byrå som jobbade med Magento och Caupo verkade vara ett perfekt företag för det. De är väldigt kunniga på Magento, prisvärda och jag har fått bra personlig service.

– De jobbar nu löpande med att se till att min plattform fungerar felfritt och gör även ändringar på sidan som jag ber om. De kommer också med tips om saker när de har något de tror kan vara bra för mitt företag.

Felix Berglund, e-handelsansvarig på ruugs.se

Fler kundcase