Pim-utvecklare, se hit, vi på Caupo växer och behöver nu förstärkning, Hybrid/Helsingborg!

Hos oss jobbar du främst med utveckling av nya, komplexa, pim-lösningar till våra kunder. Även med mindre vidareutvecklingsprojekt eller felsökning i befintliga lösningar. Du kommer vara en del i hela kedjan, från kravinsamling med kunden, ta fram lösningsförslag, givetvis implementation och efter lansering drift och underhåll. Vi jobbar hela tiden med att utveckla våra interna rutiner och verktyg inom utvecklingsgruppen. Alla utvecklare deltar i detta arbetet vilket innebär att du har mycket stor möjlighet att påverka hur vi arbetar.

Så till det riktigt roliga, tekniken.
Vi jobbar främst med Magento/Adobe Commerce som är världens största open source ehandels-plattform. För PIM (product information management) jobbar vi med Pimcore. Båda dessa plattformar bygger på Symfony, dvs php. I frontend hittar vi, inte helt överraskande, javascript och css/less. Vi jobbar i Linux-miljö med nginx, elasticsearch, mysql och redis. Docker används för utvecklingsmiljöer.
Erfarenhet av dessa tekniker är givetvis positivt men absolut inget krav.

Vem är du?
Du är en i teamet som gillar att ta ansvar och brinner för att hjälpa hela teamet att utvecklas och bli bättre. Vi är ett tajt team och det är viktigt att du gillar att jobba ihop med andra och kan hålla fokus på vårt och kundens gemensamma mål. Du är duktig på att kommunicera lösningar både muntligt och skriftligt.

Vi, Caupo, är ett konsultbolag som i över 10 år hjälpt ehandlare med allt från affärsrådgivning till implementation samt drift av tekniska lösningar. Vår målsättning är att vara en långsiktig partner för våra kunder och hjälpa dem i hela kedjan från rådgivning och implementation till drift och underhåll. Caupo är inte begränsat till något system eller metod men har spetskompetens och levererar det mesta när det gäller Magento och Pimcore. Vi ligger i framkant när det gäller att utveckla integrationer mellan ehandelsystemet och olika andra system och tjänster som affärsystem eller pim-system. Som anställd hos oss kommer du att känna att det du gör om dagarna är viktigt – för dig, för kollegorna, för företaget och för våra kunder. Och, just det, vi erbjuder såklart både bra tjänstepension, sjukförsäkring och friskvårdsbidrag.
Ps. Glömde: träning på arbetstid har vi också!

Placering:
Helsingborg, fem minuter från Knutpunkten. Det går även bra att jobba remote. Vi är flexibla och anpassningsbara.

Tjänsten: Heltid, tillsvidare. Tillträde: snarast

Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta Roy Nilsson, roy@caupo.se 076-175 00 71
Ansökan tas endast emot via mail och mejlas in till: jobs@caupo.se

Caupos mission är att säkerställa att det verkliga kundbehovet är identifierat och tillgodosett, bortom tekniska plattformar. Det är det som skapar affärsnytta. Vår affärsidé är att leverera e-handel anpassad för varje enskild verksamhet, med de funktioner som krävs för hög effektivitet i alla kanaler. Vi ger ditt företag möjlighet att växa i den digitala världen.

Våra tjänster

U

E-handelsrådgivning

Oavsett om du ska starta en helt ny e-handel eller uppgradera den gamla så kan det kännas som ett bökigt projekt. Vi på Caupo hjälper dig rätt och hittar smarta lösningar för dina behov.

Implementering

Vi hjälper dig med en förstudie (kravspecifikation och beskrivning). Därefter bygger och utvecklar vi din e-handel och andra integrationer samt ansvarar vi för drift underhåll och support.

R

Utbildning

Vi utbildar dig och din personal i hur ni använder er e-handel på bästa sätt. Vi genomför utbildningar i Magento och Pimcore. Vi skräddarsyr även utbildningen efter dina behov.