Om oss

Home 9 Om oss

Caupo som partner

Vår affärsidé är att leverera e-handel anpassad för varje enskild verksamhet, med de funktioner som krävs för hög effektivitet i alla kanaler. Vi ger ditt företag möjlighet att växa i den digitala världen.

Caupos styrka består av utvecklare, projektledare, supportpersonal samt affärsutvecklare. Vi eftersträvar alltid efter att säkerställa att det verkliga kundbehovet är identifierat och tillgodosett, bortom tekniska plattformar. Det är det som skapar affärsnytta.

Caupo har en gedigen referensbank som vi gärna delar med oss av  Vi arbetar med bolag av alla storlekar samt offentlig verksamhet.

Varför blir det bättre med Caupo?

Vår långa erfarenhet kommer er till godo. Caupo har lång samlad erfarenhet av e-handel och kan därför hjälpa er att välja en optimal väg mot era mål, som vi dessutom kan hjälpa till att definiera. Vi vill vara ett bollplank i er affärsutveckling.

Caupo har levererat ett stort antal affärskritiska lösningar åt e-handels- och retailföretag i över 10 år. Vår samlade kompetens ligger i framkant när det gäller effektiva lösningar för digital affärsutveckling. Caupo är inte begränsat till något system eller metod men har spetskompetens och levererar det mesta när det gäller Magento och Pimcore. Vi har även bred erfarenhet av integration av affärssystem som exempelvis SAP, M3, Specter eller Garp. För en optimal produkt och informationshantering jobbar vi med PIM, DAM och CRM för att förse kunderna med rätt och uppdaterad information i alla kanaler såsom sälj, marknad och produktionskanalerna. Vi arbetar med Inriver, Pimcore, C4 Contexture och Akeneo

Sedan starten 2002 arbetar vi med e-handel i hela kedjan, från rådgivning till utveckling och förvaltning.

”Caupo ska vara det självklara valet inom digital handel och e-handelsstrategi för företag som söker digital transformation och affärsnytta.” 

Våra partners

Vi ska leverera det allra bästa till dig. Därför samarbetar vi med proffsiga partner, som gör det vi inte kan. Vi har ett stort och brett kontaktnät och tät kommunikation med många i branschen, allt från lager och transport till SEO och kopplingar till olika affärssystem.

Caupos mission är att säkerställa att det verkliga kundbehovet är identifierat och tillgodosett, bortom tekniska plattformar. Det är det som skapar affärsnytta. Vår affärsidé är att leverera e-handel anpassad för varje enskild verksamhet, med de funktioner som krävs för hög effektivitet i alla kanaler. Vi ger ditt företag möjlighet att växa i den digitala världen.

Inspiration

Junior fullstack utvecklare till Caupo

Junior fullstack utvecklare till Caupo

OBS! Hittelön på 20.000 kr utgår till den som tipsar om kandidat som vi senare anställer!  Caupo växer och vi behöver nu förstärka organisationen med en Junior fullstack-utvecklare. Vill du veta lite mer om tjänsten? Jo, hos tar du hand om befintliga kunder men...

Fullstack utvecklare till Caupo

Fullstack utvecklare till Caupo

OBS! Hittelön på 20.000 kr utgår till den som tipsar om kandidat som vi senare anställer!  Caupo växer och vi behöver nu förstärka organisationen med en erfaren fullstack-utvecklare. Vill du veta lite mer om tjänsten? Jo, hos tar du hand om befintliga kunder men...