OBEROENDE EXPERTER PÅ E-HANDEL

” Vill du ha en bil med 1000 hästkrafter
– eller en bil som går fort? ”

Anders Lydeen

Caupos mission är att säkerställa att det verkliga kundbehovet är identifierat och tillgodosett, bortom tekniska plattformar. Det är det som skapar affärsnytta. Vår affärsidé är att leverera e-handel anpassad för varje enskild verksamhet, med de funktioner som krävs för hög effektivitet i alla kanaler. Vi ger ditt företag möjlighet att växa i den digitala världen.

Caupo har under 10 års tid levererat ett stort antal väl fungerande lösningar åt olika typer av företag.

Vår vision
Caupo är det självklara valet inom digital handel och e-handelsstrategi för företag som söker digital transformation och affärsnytta.

Grunden till Caupo lades Down Under

Under några stekheta eftermiddagar i Australien 2002 avslutade Martin Wainult, Caupos nuvarande vd, sin universitetsutbildning. En kurs i e-handel, ett fenomen som då var i sin linda, väckte hans intresse. Han insåg att näthandeln skulle öppna helt nya möjligheter också för svenska butiker. Tillbaka på svensk mark utvecklade han en plattform, och lanserade en egen e-butik. Martin sålde in konceptet till flera fysiska butiker, som därmed tog sina allra första steg in i den digitala världen.
Med hjälp av seniorrådgivaren Anders Lydeens mångåriga erfarenhet, bland annat som E-commerce Manager hos IBM och Intershop, har Caupo utvecklats till en e-handelsrådgivare med bred kompetens inom hela e-handelskedjan. Anders är idag delägare och Caupo erbjuder allt från rådgivning och digital affärsutveckling till frakt- lager- affärs- och PIM-system. År 2017 öppnades ytterligare ett kontor, i Stockholm.