fbpx

Möt våra senaste lior

Möt våra senaste praktikanter Lina och Anton som just nu gör sin LIA hos oss på Caupo. De utbildar sig till Account Managers inom digitala lösningar via IHM Business School. 

De får en inblick i hur vi arbetar och vad yrket för med sig, från prospektering till kundmöten och bearbetning. Samt allt däremellan. De får vara två i teamet under kommande veckor, med vägledning av vår stjärna David Hindawi. 

 

Vad ser ni fram emot att lära er under era veckor hos oss? 

Anton – Jag ser fram emot att få vara en del av processen från första prospektering till avslut. Jag ser även fram emot att få ta del av all erfarenhet som finns inom företaget, det är kunskap som kan vara nycklar till min framgång.

Lina –  Inte minst att få lära sig allt det grundläggande i rollen som AM, att få kunskaper om hur man kan arbeta med den inriktning vi läser. Vi har turen att få göra Lia på Caupo med erfarna människor som har många år inom yrket bakom sig, med en mix av både gamla skolan och nytänkande. 

 

Hur spenderar ni helst lediga dagar?

Anton – Jag är en väldigt aktiv människa så det blir en del träning, spontana aktiviteter och umgås med vänner. 

Lina – Om jag får välja helt fritt, på stranden med solen gassandes, en drink i handen och trevligt umgänge. Mer realistiskt i Sverige? Kolla serie och umgås med familj och vänner, samt äta god mat.