Adobe Magento:

Effektiv E-handel med Magento

Vi bygger och utvecklar e-handelsplattformar i Adobe Commerce och Magento.
Home 9 Magento

Magento tar din E-handel till nästa nivå!

Magento är en av världens största och mest kompletta e-handelsplattformar som ägs av Adobe Company.
Plattformen är unik på så sätt att den ger kunden möjlighet att skräddarsy en lösning utifrån sina behov, detta gäller både dess frontend och backend. I många andra plattformar finns tekniska begränsningar över vad som är möjligt och inte möjligt. Magentos modulära arkitektur gör det perfekt för att skapa skräddarsydda e-handelslösningar utifrån var e-handlares unika behov.

 

Viktiga funktioner:

  • Gränssnitt för fältsäljare och butikspersonal
  • Funktion som hjälper dina kunder att hitta rätt butik
  • Funktion där dina kunder ser lagersaldo i butik online
  • Funktion för att beställa online och hämta varan i butik
  • Analysverktyg för att följa kunden
  • Personliga sidor för kunder för historik och tracking
  • Magento kommer med alla de viktigaste SEO funktionerna
  • Stöd för majoriteten av alla betalningssätt och fraktmetoder.
  • Enkelt att arbeta i med page builder (drag & drop funktion) 

Världens mest populära plattform för e-handel

Öppenhet, skalbarhet och anpassade lösningar är några av Magentos allra starkaste sidor som ligger bakom plattformens framgång. Det kommer därför inte som någon överraskning att 250.000 e-handlare använder Magento idag, och att den blivit en av de ledande e-handelsplattformarna i världen. Magento har dessutom blivit utnämnd till leader i Gartner magic quadrant, som är den mest prestigefyllda analysen världen över.

Ett enda stort ekosystem

Magento har ett omfattande stödnätverk av hundratals partners och 150 000 utvecklare. I detta ekosystem finns samlad kunskap och expertis som utvecklat Magento till att bli den ultimata e-handelslösningen.

100% flexibilitet

Kundernas beteende och köpmönster ändras hela tiden. De främsta anledningarna till att företag halkar efter idag är låg digital mognad inom e-handel, och kraven på innovativa lösningar ökar. Magento ger dig flexibilitet till att anpassa din plattform för att skapa unika, differentierade kundupplevelser anpassade efter just ditt företags behov. Den stora samlingen av funktioner ger dig fullständig kontroll över utseende, innehåll och funktionalitet i din e-handel. På Caupo kan vi även hjälpa dig med en mängd olika integrationer som gör att ni kan automatisera och effektivisera arbetet genom att slippa dubbelarbete i olika system.

Be om en offert!

Vet du vad du är ute efter? Be om en offert så återkommer vi till dig inom kort.

Be om en offert!

Guide till magento

Vill du veta mer om fördelar med magento och vilken affärsnytta det medför?

Ladda ner guide

Prata mer om e-handel?

Kontakta vår specialist David för vägledning.

Telefonnummer: 0761750072
Mejl: david@caupo.se

Tidigare projekt

Magento 2

Helsingborgs stad - Effektivt system för stadens interna beställningar

Magento 2

Ruugs.se - Utmaningen: 5 språk och 50.000 kunder

Våra tjänster

U

E-handelsrådgivning

Oavsett om du ska starta en helt ny e-handel eller uppgradera den gamla så kan det kännas som ett bökigt projekt. Vi på Caupo hjälper dig rätt och hittar smarta lösningar för dina behov.

Implementering

Vi hjälper dig med en förstudie (kravspecifikation och beskrivning). Därefter bygger och utvecklar vi din e-handel och andra integrationer samt ansvarar vi för drift underhåll och support.

R

Utbildning

Vi utbildar dig och din personal i hur ni använder er e-handel på bästa sätt. Vi genomför utbildningar i Magento och Pimcore. Vi skräddarsyr även utbildningen efter dina behov.

Caupos mission är att säkerställa att det verkliga kundbehovet är identifierat och tillgodosett, bortom tekniska plattformar. Det är det som skapar affärsnytta. Vår affärsidé är att leverera e-handel anpassad för varje enskild verksamhet, med de funktioner som krävs för hög effektivitet i alla kanaler. Vi ger ditt företag möjlighet att växa i den digitala världen.

Urval av våra partners