Caupos guide i Magento

Home 9 Guider 9 Caupos guide i Magento

Val av rätt e-handelsplattform

Vad innehåller guiden?

Framtiden tillhör e-handeln. Det står klart efter de senaste årens utveckling då denna form av handel ökat närmast explosionsartat. Frågan är bara hur företag ska göra för att bäst etablera sig inom denna bransch? Vilken e-handelsplattform ska de välja för att uppnå bäst resultat? Det finns många olika alternativ och av denna anledning är det viktigt att sätta sig in i frågan genom att skaffa sig så mycket kunskap som möjligt.

 1. Olika e-handelsplattformar
 2. Vad är Magento?
 3. Vad är Adobe Commerce?
 4. Fördelar med Magento
 5. Fördelar med Adobe Commerce
 6. Skalbarhet och öppen källkod

Fyll i formuläret så skickar vi guiden direkt!

  Caupos mission är att säkerställa att det verkliga kundbehovet är identifierat och tillgodosett, bortom tekniska plattformar. Det är det som skapar affärsnytta. Vår affärsidé är att leverera e-handel anpassad för varje enskild verksamhet, med de funktioner som krävs för hög effektivitet i alla kanaler. Vi ger ditt företag möjlighet att växa i den digitala världen.

  Våra tjänster

  U

  E-handelsrådgivning

  Oavsett om du ska starta en helt ny e-handel eller uppgradera den gamla så kan det kännas som ett bökigt projekt. Vi på Caupo hjälper dig rätt och hittar smarta lösningar för dina behov.

  Implementering

  Vi hjälper dig med en förstudie (kravspecifikation och beskrivning). Därefter bygger och utvecklar vi din e-handel och andra integrationer samt ansvarar vi för drift underhåll och support.

  R

  Utbildning

  Vi utbildar dig och din personal i hur ni använder er e-handel på bästa sätt. Vi genomför utbildningar i Magento och Pimcore. Vi skräddarsyr även utbildningen efter dina behov.