fbpx

Lars är vår nya projektchef

Lars Jonsson

Ännu en spelare i laget på plats! Lars Jonsson har mångårig erfarenhet från utvecklingsprojekt och e-handel. Nu välkomnar vi honom till vår nya tjänst som projektchef.

Som projektchef kommer Lars att hålla samman resurserna och leda Caupos utvecklingsavdelning. Gamla och nya kunder möter honom också som ledare för vissa projekt. Lars har över 20 års erfarenhet från utveckling inom e-handel. Han kommer närmast från en annan aktör i branschen, och har tidigare också startat och drivit företag inom utveckling och e-handel.

– För min del började det med att jag tog mig an uppdrag inom webbutveckling på hobbybasis. Det blev snabbt uppenbart att det företagen hade störst praktiskt nytta av, var e-handel, säger Lars.

Magento, som är den plattform Caupo arbetar mest med, har han arbetat med sedan 2015.

–  Caupo är ett spännande företag som funnits ett tag och som vill satsa offensivt. Vi klickade fint helt enkelt, säger Lars.

– Vi är superglada att ha Lars på plats, säger Martin Wainult, delägare. Lars har gedigna kunskaper och erfarenheter som kommer väl till pass för oss, och för våra kunder.

Om Lars Jonsson
Familj: Två utflugna söner.
Bor: Veckopendlar från Växjö
Fritid: Tennis, golf, schack & skönlitteratur. Försöker lära sig spela gitarr.