fbpx

OBEROENDE EXPERTER PÅ E-HANDEL

Senior säljchef till Helsingborg

Vi står stadigt i turbulenta tider – kom och jobba med oss!

Det är tuffa tider för många företag just nu. Vi är lyckosamma nog att stå stadigt och våra e-handelstjänster ligger helt rätt i tiden. Därför letar vi nu efter ännu en lysande stjärna till vårt team och någon som vill leda vårt säljarbete. Har du erfarenhet från e-handel och av kundrelationer på C-nivå? Vill du ha stort inflytande och uppskattar en arbetsplats med korta beslutsvägar? Då är det här jobbet för dig!

Vill du veta lite mer om tjänsten?

Som säljchef hos oss rapporterar du direkt till VD. Du leder vårt säljarbete och skapar och bearbetar nya kunder såväl som vårdar befintliga kundrelationer. Din arbetsdag innehåller allt från prospektering och konceptförsäljning till key account management-aktiviteter – och fin gemenskap med oss andra på kontoret förstås.

Jobbet handlar mycket om att förstå kundens utmaningar och behov, och kunna översätta dessa till tekniska helhetslösningar. Med andra ord förstår och talar du både kundens och våra teknikers språk.

Vår arbetsplats utgörs av ett tajt team där alla har en viktig roll att fylla. För att trivas här behöver du tycka att e-handel är riktigt, riktigt roligt och ha ett eget driv. I gengäld har du stort inflytande över ditt arbete och jobbar mot tydliga mål.

Och vem tror vi att du är?

Du är erfaren säljare och har arbetat i ledande ställning med B2B/B2C-försäljning och du känner dig hemma på C-nivå bland kunder och samarbetspartners. Du har erfarenhet från lösningsförsäljning inom e-handel. Det är viktigt att du har kunskap och teknisk förståelse för e-handelns olika byggstenar med komponenter som affärssystem, lagersystem, PIM-system.

Du gillar utmaningar, tar initiativ och har stort engagemang. Det är viktigt att veta att våra projekt är ofta stora och sker ofta över långa cykler – därför behöver du också vara uthållig och kunna bygga relationer med kunder och samarbetspartners över tid.

Och vi då, vem är vi?

Jo, sedan starten 2002 arbetar vi med e-handel i hela kedjan, från rådgivning till utveckling, förvaltning och vidareutveckling. Vi är ett tajt, dynamiskt team där du kan påverka ditt arbete i hög grad. Som anställd hos oss kommer du att känna att det du gör om dagarna är viktigt – för dig, för kollegorna, för företaget och för våra kunder. Och, just det, vi erbjuder såklart både bra tjänstepension, sjukförsäkring och friskvårdsbidrag. 

Ps. Glömde: vi har träning på arbetstid också!

Tjänsten: Heltid, tillsvidare. Tillträde: snarast

Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta Martina Lennermo, martina@caupo.se

Ansökan tas endast emot via mail och mejlas in till: jobs@caupo.se

 

Kontoret i Helsingborg

Drottninggatan 15
252 21 Helsingborg
042-34 10 10
sales@caupo.se

 

 

Kontoret i Stockholm

c/o Epicenter
Mäster Samuelsgatan 36
111 57 Stockholm
08-533 300 10
sales@caupo.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kontoret i Helsingborg

Drottninggatan 15
252 21 Helsingborg
042-34 10 10
sales@caupo.se

 

 

 

Kontoret i Stockholm

c/o Epicenter, Mäster Samuelsgatan 36
111 57 Stockholm
08-533 300 10
sales@caupo.se

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Följ oss:        © Caupo 2019