fbpx

Gynning Design

Sociala medier och digitala kanaler blir allt viktigare för Gynning Design. Utmaningen ligger i att bygga en symbios mellan digital och traditionell handel för att få ut maximal effekt av satsningen. Här har Caupo spelat en viktig roll genom sin tekniska kompetens.

Vad gör Caupo åt Gynning Design?

– Vår e-handel är en viktig strategisk satsning för oss. Caupo har hjälpt oss analysera vår verksamhet och vidareutveckla vår e-handel, med våra verksamhetsmål i fokus. 

Vilka utmaningar stod ni inför när ni vände er till Caupo?

– Marknaden där vi verkar befinner sig i en förändringsprocess, där sociala medier och digitala kanaler blir allt viktigare verktyg för att nå vår kundgrupp. Gynning Design identifierade detta tidigt och vi vet att vi behöver arbeta strukturerat och systematiskt i vår digitaliseringsprocess. I detta arbete är Caupo en god partner med tydligt affärsfokus i dialogen. Det är viktigt för oss att bygga en symbios mellan vanlig handel och e-handel, så att de förstärker varandra. Detta är Caupo mycket medvetna om, och deras tekniska kompetens är en styrka i det arbetet.

Hur hjälpte Caupo er att möta dessa utmaningar?

– Caupo hjälpte oss att strukturera och realisera den satsning vi gjort på e-handel i plattformen Magento. Vi stod inför flera tekniska utmaningar som vi brottats med länge. Med Caupos hjälp har vi kunnat lösa dessa och gå vidare. Nu kan vi fokusera på att utveckla vår affär och våra digitala närvaro, istället för att bromsas av återkommande teknikproblem.

3 styrkor hos Caupo

  • Caupos affärsfokus
  • Den tekniska kompetensen
  • Lyhörda för våra behov

Kontoret i Helsingborg

C/O Hetch, Henckels torg 3, 252 36 Helsingborg
Postadress: Redaregatan 48, 252 36 Helsingborg
042-34 10 10
sales@caupo.se

 

Kontoret i Stockholm

c/o Epicenter
Mäster Samuelsgatan 36
111 57 Stockholm
08-533 300 10
sales@caupo.se

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Kontoret i Helsingborg

c/o HETCH AB, Henckels Torg 3, 252 36 Helsingborg
Postadress: Redaregatan 48, 252 36 Helsingborg
042-34 10 10
sales@caupo.se

 

 

 

 

Kontoret i Stockholm

c/o Epicenter, Mäster Samuelsgatan 36
111 57 Stockholm
08-533 300 10
sales@caupo.se

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

         Caupo 2021