Fullstack utvecklare till Caupo

OBS! Hittelön på 20.000 kr utgår till den som tipsar om kandidat som vi senare anställer! 

Caupo växer och vi behöver nu förstärka organisationen med en erfaren fullstack-utvecklare.

Vill du veta lite mer om tjänsten?

Jo, hos tar du hand om befintliga kunder men framför allt är du med och utvecklar nya, komplexa e-handelslösningar till flera olika typer av kunder. Du kommer att vara med i hela kedjan, från att ge förslag på lösning till att vara med och svettas vid lansering. Vi är ett tajt team och för oss är det viktigt att du tycker det du gör är roligt och har ett eget driv. I gengäld erbjuder vi stora möjligheter till kompetensutveckling, konkurrenskraftig lön och flexibilitet gällande arbetsplats och tider.

Exempel på uppgifter är:

 1. Kravinsamling och analys av kundsystem
 2. Utveckling av integrationer mellan e-handel och externa system
 3. Utveckling av nya moduler och extra funktionalitet
 4. Felsökning, problemlösning, testning
 5. Optimeringsprojekt (för att minska laddtider)

Och vem tror vi att du är?

Jo, du är senior utvecklare och kunnig inom ditt område. Utvecklingen går snabbt inom e-handel och det gillar du. Pimcore och Magento är till exempel två intressanta områden som du ser fram emot att fördjupa dig i. Vi är ett tajt team och det är viktigt att du gillar att jobba ihop med andra och kan hålla fokus på vårt och kundens gemensamma mål.

Våra förväntningar på dig:

 • Du har minst 3 års erfarenhet av systemutveckling
 • Du är proaktiv och ansvarsfull
 • Du är kreativ och har förmåga att hitta lösningar på komplexa problem
 • Du arbetar bra i team och kan ta och ge feedback
 • Du trivs i en ung och dynamisk miljö

Och vi då, vem är vi?

Jo, sedan starten 2002 arbetar vi med e-handel i hela kedjan, från rådgivning till utveckling och förvaltning. Vi är ett tajt, dynamiskt team med korta beslutsvägar där alla är med och bidrar och kan påverka arbetet i hög grad. Som anställd hos oss kommer du att känna att det du gör om dagarna är viktigt – för dig, för kollegorna, för företaget och för våra kunder. Och, just det, vi erbjuder såklart både bra tjänstepension, sjukförsäkring och friskvårdsbidrag.

Ps. Glömde: träning på arbetstid har vi också!

Skills:

 • PHP
 • GIT
 • Linux
 • SQL
 • Javascript
 • Integrationer
 • Test Driven development (TDD, inget krav)
 • Pimcore (inget krav)
 • Magento (inget krav)
 • SEO (inget krav)
OM FÖRETAGET

Vi levererar smart e-handel med Magento

Caupo har levererat ett stort antal affärskritiska lösningar åt e-handels- och retailföretag i över 10 år. Vår samlade kompetens ligger i framkant när det gäller effektiva lösningar för digital affärsutveckling. Caupo är inte begränsat till något system eller metod men har spetskompetens och levererar det mesta när det gäller Magento och PIM. Vi har även bred erfarenhet av integration av affärssystem som exempelvis SAP, M3, Specter eller Garp. För en optimal produkt och informationshantering jobbar vi med PIM, DAM och CRM för att förse kunderna med rätt och uppdaterad information i alla kanaler såsom sälj, marknad och produktionskanalerna. Vi arbetar med Inriver, PIMCore, C4 Contexture och Akeneo.

 

Tjänsten: Heltid, tillsvidare. Tillträde: snarast

Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta Martin Wainult, martin@caupo.se 0707833161

Ansökan tas endast emot via mail och mejlas in till: jobs@caupo.se

Caupos mission är att säkerställa att det verkliga kundbehovet är identifierat och tillgodosett, bortom tekniska plattformar. Det är det som skapar affärsnytta. Vår affärsidé är att leverera e-handel anpassad för varje enskild verksamhet, med de funktioner som krävs för hög effektivitet i alla kanaler. Vi ger ditt företag möjlighet att växa i den digitala världen.

Våra tjänster

U

E-handelsrådgivning

Oavsett om du ska starta en helt ny e-handel eller uppgradera den gamla så kan det kännas som ett bökigt projekt. Vi på Caupo hjälper dig rätt och hittar smarta lösningar för dina behov.

Implementering

Vi hjälper dig med en förstudie (kravspecifikation och beskrivning). Därefter bygger och utvecklar vi din e-handel och andra integrationer samt ansvarar vi för drift underhåll och support.

R

Utbildning

Vi utbildar dig och din personal i hur ni använder er e-handel på bästa sätt. Vi genomför utbildningar i Magento och Pimcore. Vi skräddarsyr även utbildningen efter dina behov.