Caupos E-handelsguide

Home 9 Guider 9 Caupos E-handelsguide

Från strategi till affärsnytta i Magento

Vad innehåller guiden?

I denna guiden går vi igenom hur du går från en tanke och tänkbar strategi till affärsnytta inom Magento. Det kan många gånger kännas komplext, men enklaste vägen till en vinnande strategi kan brytas ner i fyra viktiga punkter:

1. E-handelsrådgivning
2. Kravspecifikation och lösningsbeskrivning
3. Val av rätt plattform
4. Konverteringsoptimering

Fyll i formuläret så skickar vi guiden direkt!

  Caupos mission är att säkerställa att det verkliga kundbehovet är identifierat och tillgodosett, bortom tekniska plattformar. Det är det som skapar affärsnytta. Vår affärsidé är att leverera e-handel anpassad för varje enskild verksamhet, med de funktioner som krävs för hög effektivitet i alla kanaler. Vi ger ditt företag möjlighet att växa i den digitala världen.

  Våra tjänster

  U

  E-handelsrådgivning

  Oavsett om du ska starta en helt ny e-handel eller uppgradera den gamla så kan det kännas som ett bökigt projekt. Vi på Caupo hjälper dig rätt och hittar smarta lösningar för dina behov.

  Implementering

  Vi hjälper dig med en förstudie (kravspecifikation och beskrivning). Därefter bygger och utvecklar vi din e-handel och andra integrationer samt ansvarar vi för drift underhåll och support.

  R

  Utbildning

  Vi utbildar dig och din personal i hur ni använder er e-handel på bästa sätt. Vi genomför utbildningar i Magento och Pimcore. Vi skräddarsyr även utbildningen efter dina behov.