E-handel:

Vi är oberoende experter på E-handel

Vi kan rådgiva, implementera och utbilda dig inom E-handelsplattformar som Magento och Pimcore.

Home 9 E-handel

Digital transformation genom e-handel eller PIM.

För många är den digitala transformationen ett stort steg, men Caupos jobb är att göra ett knepigt och svårt ämne enkelt och begripligt för dig som är vår kund.

Vi ser till att du får de tekniska plattformar och lösningar som krävs för en framgångsrik e-handel, implementerar och följer upp arbetet fortlöpande, bland annat med hjälp av Business Intelligence. Med BI kan vi till exempel konverteringsoptimera så att dina besökare blir dina kunder.

E-handelsplattformen ska självklart vara användarvänlig.

  • Gränssnitt för fältsäljare och butikspersonal
  • Funktion som hjälper dina kunder att hitta rätt butik
  • Funktion där dina kunder ser lagersaldo i butik online
  • Funktion för att beställa online och hämta varan i butik
  • Analysverktyg för att följa kunden
  • Personliga sidor för kunder för historik och tracking

PIM – för optimal kundupplevelse och effektvinst

Jodå, det händer i de bästa av företag: produktdatan är utspridd över hela organisationen i olika system som Exelfiler, bildbanker och affärssystem – eller på någons hårddisk. Ett PIM-system (Product Information Management) samlar all produktinformation på ett enda ställe och ger dig full kontroll. Vi arbetar med PIMcore – det ledande integrerade Open Source-baserade PIM-systemet. Med PIM publiceras rätt information till rätt mottagare, i rätt kanal, vid rätt tidpunkt. För dig är det vinst.

Vi har de vassaste verktygen

Caupo är helt oberoende e-handelsstrateger som integrerar med och implementerar i olika affärssystem. Vi är inte begränsade till något system eller metod men har lång erfarenhet av Magento – en av världens ledande e-handelsplattformar, som ägs av Adobe Company. Vi har också arbetat länge och är strategisk partner med PIMcore.

Oavsett om du ska starta en helt ny e-handel eller uppgradera den gamla så kan det kännas som ett bökigt projekt, som kommer att ta tid. Vi på Caupo hjälper dig rätt och hittar smarta lösningar för dina behov. 

Vi har ingen färdig lösning – men vi har stora öron

Berätta för oss om ditt företags behov. Vi lyssnar, identifierar utmaningar och skräddar-syr sedan ett lösningsorienterat förslag baserat på vad vi tillsammans kommer fram till (se vår handlingsplan nedan). Vi försöker inte pressa in dina behov i en färdig lösning – nej, vi anpassar ett erbjudande helt efter dina behov. Det kan vi göra eftersom vi är oberoende aktörer.

Vi jobbar för och med dig

Vi finns som din coach genom hela processen, från förstudier med fokus på return of investment (ROI) till implementering och uppföljning. Om vi lär känna dig och ditt företag kan vi göra ett bättre, mer träffsäkert och kreativare jobb – som leder till rätt affärslösning inom B2B eller B2C.

Eftersom vi på Caupo själva arbetat med B2B, och har hjälpt många andra företag, så vet vi vad som krävs för att bygga riktigt, riktigt bra e-handel. Vi lyssnar och förstår, ger råd och föreslår. Vi står alltid på din sida i förhandlingar, vid avtal ochmed leverantörer.

Ja, det är komplext – men du kan luta dig tillbaka

Digitaliseringen förändrar affärsmodeller i stor omfattning med nya tjänster och förbättrade produkter. Vårt jobb är att avlasta dig i processen mot rätt lösning.

Med vår hjälp blir det helt enkelt lättare att nå en hållbar e-handelsstrategi.

Be om en offert!

Vet du vad du är ute efter? Be om en offert så återkommer vi till dig inom kort.

Be om en offert!

E-handelsguide

Vill du veta mer om fördelar med e-handel och vilken affärsnytta det medför?

Ladda ner guide

Guide till Magento

Vill du veta mer om fördelar med magento och vilken affärsnytta det medför?

Ladda ner guide

Guide till Pimcore

Vill du veta mer om fördelar med Pimcore och vilken affärsnytta det medför?

Ladda ner guide

Prata mer om e-handel?

Kontakta vår specialist David för vägledning.

Telefonnummer: 0761750072
Mejl: david@caupo.se

Tidigare projekt

Magento 2

Helsingborgs stad - Effektivt system för stadens interna beställningar

Magento 2

Ruugs.se - Utmaningen: 5 språk och 50.000 kunder

Våra tjänster

U

E-handelsrådgivning

Oavsett om du ska starta en helt ny e-handel eller uppgradera den gamla så kan det kännas som ett bökigt projekt. Vi på Caupo hjälper dig rätt och hittar smarta lösningar för dina behov.

Implementering

Vi hjälper dig med en förstudie (kravspecifikation och beskrivning). Därefter bygger och utvecklar vi din e-handel och andra integrationer samt ansvarar vi för drift underhåll och support.

R

Utbildning

Vi utbildar dig och din personal i hur ni använder er e-handel på bästa sätt. Vi genomför utbildningar i Magento och Pimcore. Vi skräddarsyr även utbildningen efter dina behov.

Caupos mission är att säkerställa att det verkliga kundbehovet är identifierat och tillgodosett, bortom tekniska plattformar. Det är det som skapar affärsnytta. Vår affärsidé är att leverera e-handel anpassad för varje enskild verksamhet, med de funktioner som krävs för hög effektivitet i alla kanaler. Vi ger ditt företag möjlighet att växa i den digitala världen.

Urval av våra partners