OBEROENDE EXPERTER PÅ E-HANDEL

Caupo + Magento = en vinnande kombination

Det finns en anledning till att vi valt att bli experter på just Magento som e-handelsplattform.

I egenskap av Adobe Solution Partner är vårt mål att omsätta företags målsättningar till framgångsrika projekt inom e-handel.

Vad är då hemligheten bakom Magentos framgång? Vi listar 3 fördelar med att välja Magento som plattform i din e-handelssatsning.

1. Världens mest populära plattform för e-handel

Öppenhet, skalbarhet och anpassade lösningar är några av Magentos allra starkaste sidor som ligger bakom plattformens framgång. Det kommer därför inte som någon överraskning att 250.000 e-handlare använder Magento idag, och att den blivit en av de ledande e-handelsplattformarna i världen. Magento har dessutom blivit utnämnd till leader i Gartner magic quadrant, som är den mest prestigefyllda analysen världen över.

2. Ett enda stort ekosystem

Magento har ett omfattande stödnätverk av hundratals partners och 150 000 utvecklare. I detta ekosystem finns samlad kunskap och expertis som utvecklat Magento till att bli den ultimata e-handelslösningen.

3. 100% flexibilitet

Kundernas beteende och köpmönster ändras hela tiden. De främsta anledningarna till att företag halkar efter idag är låg digital mognad inom e-handel, och kraven på innovativa lösningar ökar. Magento ger dig flexibilitet till att anpassa din plattform för att skapa unika, differentierade kundupplevelser anpassade efter just ditt företags behov. Den stora samlingen av funktioner ger dig fullständig kontroll över utseende, innehåll och funktionalitet i din e-handel. På Caupo kan vi även hjälpa dig med en mängd olika integrationer som gör att ni kan automatisera och effektivisera arbetet genom att slippa dubbelarbete i olika system.

Ruugs.se

Läs mer hur Caupo jobbar med ruugs.se

Besök vår Portfolio för att läsa mer om några av våra projekt.

Besök vår portfolio

Redo för att tala Magento?

Kontakta oss