E-handel:

Digital Marknadsföring

Vi hjälper er med att nå alla kunder som söker efter det ni säljer

Home 9 Digital marknadsföring

Vad har ni för digital strategi?

SEO – sökmotorsoptimering

Caupo erbjuder flera tjänster inom SEO som hjälper ditt företag att öka din digitala synlighet och driva relevant organisk förtjänad söktrafik till din webbplats.

Vi hjälper dig med en SEO- och digital strategi för att hitta de förutsättningarna som krävs för att ranka högt och för att ert innehåll på Google ska förstå dess relevans och värde.
Våra SEO-konsulter genomför analyser, hjälper dig med att hitta relevanta sökord, textstruktur, länkning av din webbplats för att identifiera problem- och förbättringsområden.

A/B-testning

Vi hjälper även dig med A/B-testning som är en metod att jämföra två versioner av en webbshop mot varandra för att kunna avgöra vilken som fungerar bäst utifrån ett kundperspektiv.

I en A/B-testning visas två versioner av en sida slumpmässigt för användarna, och statistisk analys används för att avgöra vilken variant som fungerar bäst för ett visst konverteringsmål.

Kostnadsfri rådgivning – (En timme – värde 4995 kr)

Med vår SEO-specialist tar vi reda på vilken optimering din webbplats behöver. Vi går även igenom hur din digitala närvaro ser ut i dagsläget och hur du kan jobba framåt för att förbättra din sökoptimering för att öka den organiska trafiken till din webbshop.

Vi hjälper er att ta fram en plan för SEO för att öka antalet webbplatsbesökare och sedan testa/mäta (A/B-testing) för att konverterar dom till betalande kunder.

Vår SEO-specialist håller koll på statistiken och tar fram förbättringsförslag, vi håller ett möte tillsammans med er en gång i månaden där vi går igenom detta.

Ni får även ta del av en rapport en gång i månaden som påvisar resultat av vårt arbete.

Börjar med att boka ett kostnadsfritt strategisamtal nedan så går vi igenom er e-handel och er målsättning. efter strategi samtalet får ni en rapport på nuläget och förbättringsförslag

  Be om en offert!

  Vet du vad du är ute efter? Be om en offert så återkommer vi till dig inom kort.

  Be om en offert!

  E-handelsguide

  Vill du veta mer om fördelar med e-handel och vilken affärsnytta det medför?

  Ladda ner guide

  Guide till Magento

  Vill du veta mer om fördelar med magento och vilken affärsnytta det medför?

  Ladda ner guide

  Guide till Pimcore

  Vill du veta mer om fördelar med Pimcore och vilken affärsnytta det medför?

  Ladda ner guide

  Prata mer om e-handel?

  Kontakta vår specialist David för vägledning.

  Telefonnummer: 0761750072
  Mejl: david@caupo.se

  Tidigare projekt

  Magento 2

  Helsingborgs stad - Effektivt system för stadens interna beställningar

  Magento 2

  Ruugs.se - Utmaningen: 5 språk och 50.000 kunder

  Våra tjänster

  U

  E-handelsrådgivning

  Oavsett om du ska starta en helt ny e-handel eller uppgradera den gamla så kan det kännas som ett bökigt projekt. Vi på Caupo hjälper dig rätt och hittar smarta lösningar för dina behov.

  Implementering

  Vi hjälper dig med en förstudie (kravspecifikation och beskrivning). Därefter bygger och utvecklar vi din e-handel och andra integrationer samt ansvarar vi för drift underhåll och support.

  R

  Utbildning

  Vi utbildar dig och din personal i hur ni använder er e-handel på bästa sätt. Vi genomför utbildningar i Magento och Pimcore. Vi skräddarsyr även utbildningen efter dina behov.

  Caupos mission är att säkerställa att det verkliga kundbehovet är identifierat och tillgodosett, bortom tekniska plattformar. Det är det som skapar affärsnytta. Vår affärsidé är att leverera e-handel anpassad för varje enskild verksamhet, med de funktioner som krävs för hög effektivitet i alla kanaler. Vi ger ditt företag möjlighet att växa i den digitala världen.

  Urval av våra partners