fbpx

Partner till Helsingborg Marathon 2022

Det är med glädje och stolthet vi kan berätta att vi återigen är partner till Helsingborg Marathon. Med vårt brinnande engagemang för hälsa och rörelseglädje känns det riktigt inspirerande att få vara med på resan att skapa Nordens bästa löparevent i vår egna hemstad.

Vad har maraton och e-handel gemensamt?– Vi på Caupo tycker parallellen mellan att träna och springa ett maraton och att bygga e-handel är lätt att se. I båda fallen kräver det bra och korrekta förberedelser och kunniga personer som hjälper dig längs vägen mot målet, den färdiga e-handelsprodukten eller ta springa i mål på Helsingborg Marathon den 3 september 2022.

När vi samarbetar med våra kunder ser vi likheten med ett maraton – det krävs stort engagemang, uthållighet och ett långsiktigt perspektiv för framtida utveckling.

Att Helsingborg Marathon nu har ökat på sin portfölj med loppen HOKA Helsingborg Half Marathon och BAUHAUS Stafett (maraton- och halvmaratonstafett) gör att alla kan vara med oavsett nivå. Vi ser fram emot att se er i Helsingborg den 3 september, både längs banan.

Och glöm inte besöka oss i vårt tält på evenemangsområdet på Gröningen för att prata löpning och e-handel.

Gå gärna in på hbgm.se för att läsa mer om evenemanget och kanske anmäla dig?