fbpx

Caupo först med Pimcore-expertis i Skåne

Att hålla ordning på produktinformationen är för ett stort problem för många som arbetar med e-handel. Som enda företag i Skåne är e-handelsexperten Caupo nu certifierad för Pimcore, en mjukvara som systematiserar alla bilder, texter och versioner.

– De flesta som arbetar med e-handel stöter snabbt på problem när det gäller att hantera informationen kring produkterna, säger Martin Wainult, vd på Helsingborgsbaserade Caupo. 

Texter och bilder finns ofta i olika format, språk och versioner och publiceras på flera olika ställen, som hos återförsäljare, på andra webbsidor och i tryckta kataloger. Ju mer e-handeln växer, desto mer tidskrävande blir hanteringen av informationen. 

– Förutom att det här problemet är en riktig tidstjuv — tid som kunde lagts på till exempel affärsutveckling — riskerar slutkunden att få felaktig information. För lite större webbutiker finns mycket att vinna på att investera i ett så kallat PIM-system som hanterar all data på ett ställe, oavsett var den ska publiceras, säger Martin.

Caupo har nu kvalificerat sig för partnerskap med ​Pimcore, en prisbelönt mjukvara för informationshantering. Caupo arbetar sedan länge med bland annat e-handelsplattformen Magento, vilket är en unik kombination bland svenska e-handelskonsulter. 

– Det innebär att vi har har vi all expertis som behövs för att lösa den kanske största huvudvärken för många som bedriver handel på nätet: en riktigt stabil butiksplattform, i kombination med ett riktigt bra system för informationshantering.

Kontoret i Helsingborg

C/O Hetch, Henckels torg 3, 252 36 Helsingborg
Postadress: Redaregatan 48, 252 36 Helsingborg
042-34 10 10
sales@caupo.se

 

Kontoret i Stockholm

c/o Epicenter
Mäster Samuelsgatan 36
111 57 Stockholm
08-533 300 10
sales@caupo.se

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Kontoret i Helsingborg

c/o HETCH AB, Henckels Torg 3, 252 36 Helsingborg
Postadress: Redaregatan 48, 252 36 Helsingborg
042-34 10 10
sales@caupo.se

 

 

 

 

Kontoret i Stockholm

c/o Epicenter, Mäster Samuelsgatan 36
111 57 Stockholm
08-533 300 10
sales@caupo.se

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

         Caupo 2021